Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
Ξένων Γλωσσών
 


ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ
Κέντρα Ξένων Γλωσσών Λάρισα

Είναι δεδομένο σήμερα στη συνείδηση όλων, γονέων και μαθητών, ότι η γνώση της Αγγλικής γλώσσας θεωρείται ένα εργαλείο απαραίτητο στα χέρια κάθε παιδιού, το οποίο θα το καταστήσει ικανό να εκπληρώσει τα όνειρά του, τις σπουδές του και τις μελλοντικές επαγγελματικές του επιδιώξεις.

Ο διεθνής χαρακτήρας της Αγγλικής γλώσσας και η καθιέρωσή της ως παγκόσμια επίσημη γλώσσα στο χώρο των επιστημών, των επιχειρήσεων και των τεχνών, καθιστούν τη γνώση της ένα ισχυρό και επιβεβλημένο πλεονέκτημα για όλους. 

Παράλληλα με τα Αγγλικά, τα Γερμανικά είναι η δεύτερη πιο δημοφιλής γλώσσα στην Ευρώπη και κατατάσσεται μεταξύ των 10 κορυφαίων γλωσσών που ομιλούνται στον κόσμο.

 
 
 
Στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών μας “ΕΛΕΝΗ ΣΙΑΜΑΤΑ - ΜΠΟΥΤΛΑ”, που εδρεύουν στην οδό Βόλου 78 και Βόλου 120 στη Λάρισα, εφαρμόζουμε ένα πρωτοποριακό σύστημα εκμάθησης Αγγλικών και Γερμανικών βασισμένο στις ανάγκες των μαθητών, την ηλικία και τους στόχους τους.

Μειώσαμε τη διάρκεια σπουδών σε 5 χρόνια για την απόκτηση πτυχίου επιπέδου Β2-Lower (Β’ Γυμνασίου), εξασφαλίζοντας για τους γονείς λιγότερα δίδακτρα και για τους μαθητές περισσότερο ελεύθερο χρόνο. 

Τα μαθήματα διδάσκονται σε ολιγομελή και ομοιογενή τμήματα, ώστε να εξασφαλίζεται η αμεσότητα, η δυναμική συνεργασία, η ευγενής άμιλλα, η ενεργός συμμετοχή και η ανάδειξη των ιδιαίτερων κλίσεων των διδασκομένων.
 
ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ:
 Pre junior A Junior B Junior
A Senior B Senior C Senior
Pre Lower Lower Proficiency
 
ΤΜΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ:
 Επίπεδο Α1  Επίπεδο Α2 Επίπεδο B1
Επίπεδο B2 Επίπεδο Γ1 Επίπεδο Γ2  
 
Στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών μας προετοιμάζουμε σωστά τους μαθητές μας για όλα τα πτυχία αγγλικών και γερμανικών.
 

 
 
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Τώρα μαζί με τα Αγγλικά και τα Γερμανικά παρακολουθήστε με 50% έκπτωση το πρόγραμμα ενδυνάμωσης (Mentoring μελέτης) σε Γλώσσα και Μαθηματικά, απογειώνοντας τις επιδόσεις σας στο σχολείο.

Με την εγγραφή σας στα Αγγλικά ή Γερμανικά, έκπτωση 50% στα μαθήματα Δημιουργικής Απασχόλησης και Ρομποτικής!
 
 
 
SPECIAL OFFER
Χωρίς κανένα κόστος η προκαταρκτική τάξη Pre-Junior των Αγγλικών για τους μαθητές Α’ & Β’ Δημοτικού που θα εγγραφούν για τη νέα σχολική χρονιά.
 
 
 
ΝΕΟ
Η διδασκαλία στις Ξένες Γλώσσες συμπεριλαμβάνει και χρήση Tablet για κάθε μαθητή σε όλες τις τάξεις από Junior A - Proficiency.
 
 
 
 
 
Επικοινωνήστε μαζί μας
ή επισκεφτείτε τα κέντρα ξένων γλωσσών μας στην Λάρισα, για να σας γνωρίσουμε και να βρούμε μαζί την εκπαιδευτική λύση που σας ταιριάζει.