Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
Γυμνασίου & Λυκείου
 


ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ & ΛΥΚΕΙΟΥ
Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης Λάρισα


Στο φροντιστήριο μας “ΕΛΕΝΗ ΣΙΑΜΑΤΑ - ΜΠΟΥΤΛΑ” που εδρεύει στην οδό Βόλου 78 στη Λάρισα, με εξειδίκευση στην εκπαίδευση και διαθέτοντας μία έμπειρη ομάδα από καθηγητές, παρέχουμε διδακτική υποστήριξη για όλες τις τάξεις Γυμνασίου και Λυκείου για όλες τις κατευθύνσεις. 

Καλύπτουμε πλήρως τα διδασκόμενα μαθήματα όλων των τάξεων του Γυμνασίου και Λυκείου παρέχοντας στους μαθητές ασφάλεια, μάθηση, γνώση και αυτοπεποίθηση. Σε εμάς θα βρείτε ολιγομελή τμήματα, τα οποία ενδυναμώνουν τη σχολική επίδοση του παιδιού σας σε όποιο μάθημα χρειαστεί.

 
 
 
ΜΑΘΗΜΑΤΑ
  Νεοελληνική Γλώσσα
  Αρχαία Ελληνικά
  Λατινικά
  Μαθηματικά
  Φυσική
  Χημεία
  Βιολογία
  Ιστορία
  Πληροφορική
  Α.Ο.Θ 
  Α.Ο.Δ.Ε.
 
ΤΜΗΜΑΤΑ Α’, Β’ & Γ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ
  Ειδική προσφορά το μάθημα των Αρχαίων Ελληνικών
 
ΤΜΗΜΑΤΑ Α’ & Β’ ΛΥΚΕΙΟΥ
  Όλων των ομάδων προσανατολισμου
 
Γ’ ΛΥΚΕΙΟΥ
  Ομάδα Ανθρωπιστικών Σπουδών
  Ομάδα Θετικών Σπουδών
  Ομάδα Οικονομικών - Πληροφορικής
  Ομάδα Παιδαγωγικών Σπουδών
 
 
Κινούμαστε πάντα με γνώμονα τις επιθυμίες και τις δυνατότητες του κάθε μαθητή και προσπαθούμε να μεγιστοποιήσουμε τις επιδόσεις του.

Στόχος μας είναι ο μαθητής μέσα από το φροντιστήριο μας να αποκτήσει τις απαιτούμενες γνώσεις ύστερα από υπεύθυνη και μεθοδική δουλειά και να οδηγηθεί στη σωστή επιλογή κατεύθυνσης και να επιτύχει την εισαγωγή του στην ανώτατη σχολή που επιθυμεί.
 

 
 
 
 
Επικοινωνήστε μαζί μας
ή επισκεφτείτε το φροντιστήριό μας στην Λάρισα, για να σας γνωρίσουμε και να βρούμε μαζί την εκπαιδευτική λύση που σας ταιριάζει.