Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
Προφίλ
 


ΤΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΜΑΣ

Το φροντιστήριο μας “ΕΛΕΝΗ ΣΙΑΜΑΤΑ - ΜΠΟΥΤΛΑ” που εδρεύει στην οδό Βόλου 78 και με υποκατάστημα Βόλου 120 στη Λάρισα, διαθέτοντας έμπειρο και καταξιωμένο προσωπικό παρέχει σε μαθητές όλων των ηλικιών τα απαραίτητα εφόδια για την επιτυχία τους.

Η πολυετής πείρα μας στο χώρο της εκπαίδευσης εγγυάται ποιότητα, αποτελεσματικότητα και σωστή υποστήριξη από ένα επιτελείο εξειδικευμένων καθηγητών με αναγνωρισμένο έργο που στέκονται στο πλευρό του μαθητή σε κάθε του βήμα δίνοντάς του κίνητρα για μάθηση.

Με αγάπη και ζήλο για τη μάθηση προσφέρουμε εκπαίδευση υψηλών προδιαγραφών και παρέχουμε όλα τα απαραίτητα εφόδια, για να επιτύχει κάθε μαθητής τους στόχους του.

 
 
 
Αρχικά, παρέχουμε καθημερινή σχολική μελέτη μαθητών με φυσική παρουσία έμπειρου καθηγητή με όλο το απαραίτητο εκπαιδευτικό υλικό και με πρόσθετες ασκήσεις για εμπέδωση και καλύτερη κατανόηση της διδακτέας ύλης. Επίσης, διδάσκουμε όλα τα μαθήματα για όλες τις τάξεις του Γυμνασίου, ώστε να τεθούν οι σωστές βάσεις για τη μετέπειτα πορεία των μαθητών στο Λύκειο. Επιπλέον, προετοιμάζουμε μαθητές από την Α’ - Γ’ Λυκείου για όλες τις ομάδες - κατευθύνσεις, για να επιτύχουν στις πανελλήνιες εξετάσεις.

Στόχος μας είναι να συνδυάζουμε την ιδανική εκπαιδευτική ατμόσφαιρα με την οικογενειακή θαλπωρή. Αναδεικνύοντας την ατομική αξία του μαθητή μας πετυχαίνουμε τον στόχο της μάθησης, ενώ παράλληλα δημιουργούμε τις ευνοϊκές ψυχολογικές συνθήκες για την αποδοτική προετοιμασία.
 

 
 
Προσφέρουμε χωρίς κανένα κόστος το Τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού για όλους τους μαθητές Λυκείου, μέσα από το οποίο θα αναδειχθούν οι δεξιότητες και οι κλίσεις τους, για να μπορέσουν να επιλέξουν τη σχολή που τους ταιριάζει. 
 
 
Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και την αγάπη σας που έχουν κάνει το φροντιστήριο μας θεσμό στο χώρο της φροντιστηριακής εκπαίδευσης σε όλη την Λάρισα.
 
 
 
 
Επικοινωνήστε μαζί μας
ή επισκεφτείτε το φροντιστήριό μας στη Λάρισα, για να σας γνωρίσουμε και να βρούμε μαζί την εκπαιδευτική λύση που σας ταιριάζει.